Uitspraak Raad van State vóór 13 juli

Op 1 juni heeft de Raad van State ons laten weten dat zij haar onderzoek heeft beëindigd en in beginsel binnen 6 weken uitspraak zal doen. De beslisperiode is hierdoor verlengd van zes naar twaalf weken.  We rekenen er dus op om voor 13 juli  de uitslag te zullen vernemen.

De beslissing in deze zaak zal openbaar worden gemaakt op een openbaarmakingszitting. Elke woensdag wordt een openbaarmakingszitting gehouden. Op de website van de Raad van State (klik hier) treft u een overzicht aan van nummers van zaken waarin de beslissing op de woensdag van die week openbaar wordt gemaakt. Deze lijst wordt elke maandag geactualiseerd. Op deze wijze kunt u eenvoudig nagaan of in die week een uitspraak in uw zaak is te verwachten. Het is niet noodzakelijk de openbaarmakingszitting op woensdag bij te wonen. Het zaaknummer van ons beroep is: 201608293/1/R6

De laatste ronde briefwisselingen met de Raad van State behandelde de gewijzigde verbeelding van het bestemmingsplan. De gemeente heeft in december 2016, nadat het bestemmingsplan al was goedgekeurd door de gemeenteraad de tekening vna het bestemmingsplan veranderd. Hierbij zijn de positie en de grondmaten van de torens veranderd. Wij hebben beargumenteerd dat deze wijziging opnieuw in de gemeenteraad bekrachtig moet worden; de tegenpartij ziet dit anders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *