Stukken Raadszitting op het laatste moment aangepast

Image result for last minuteEen dag voor de gemeenteraadszitting is de tekening met vernieuwde rooilijnen en een brief van wethouder Schneider toegevoegd aan de raadsstukken. Blijkbaar was de gemeentelijke organisatie vergeten de beloftes van de wethouder om de rooilijnen aan te passen in een raadsstuk om te zetten. De wethouder schrijft dat “mede naar aanleiding van de zienswijzen stellen wij u in het raadsvoorstel voor het bouwvlak/de rooilijn aan de kant van de Houtlaan aan te passen. ..”. In de verbeelding (16bb6802 Concept-verbeelding met wijzigingen n.a.v. zienswijzenBijlage) ┬áis tevens te zien dat het Zalmhavenparkje gespaard blijft voor wat betreft het formaat. Er zullen ongetwijfeld vele bomen sneuvelen door het bouwgeweld.

Tevens werd een motie aangenomen dat in overleg met betrokkenen (bewoners, ontwikkelaar en gemeente) een integraal inrichtingsplan voor de gehele buitenruimte tot en met de erfgrens op te stellen, om zodoende een extra kwaliteitsslag rond de woontorens te waarborgen.

We zijn benieuwd hoe dit door de gemeenste zal worden opgepakt. Vooralsnog is het bouwplan niet bekend gemaakt, dus de bewoners kunnen nu niet meedenken; de gemeente en projectontwikkelaar houden het bouwplan geheim.
Bijgaande zijn de links naar alle stukken behorende bij het gemeenteraadsbesluit over het bestemmingsplan Gedempte Zalmhaven.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *