Steun petitie tegen bestemmingplan!

VandDia1aag zijn wij een petitie gestart tegen het ontwerpbestemmingsplan. Wij roepen iedereen op de petitie te tekenen! Klik hier om de link te volgen naar de petitie. Stuur de link door naar uw kennissen en familie die ons standpunt delen. Hoe meer ondertekenaars, hoe meer gewicht we in de schaal kunnen leggen in onze acties tegen het ontwerpbestemmingsplan.

NB: U kunt de petitie ook vinden door naar de website: www.petities.nl te gaan en te zoeken op Zalmhaven.

Voor meer achtergrondinformatie kunt u terecht op de pagina´s met links, daar kunt u de zienswijzen vinden van diverse bewoners.

Of lees bijgaande presentatie die wij aan fracties in de gemeenteraad lieten zien

 

6 Reacties

 1. Rob Kaper

  Vanuit een woontoren klagen over een woontoren, hoe hypocriet kun je zijn. En reacties waar je het niet mee eens bent weghalen, triest hoor.

  Reageren
 2. Maarten Mulder

  Ik vind het jammer dat de mensen achter deze petitie aantoonbaar niet de (hele) waarheid vertellen over het nieuwe Zalmhaven-project.

  Reageren
  1. webmaster (Auteur bericht)

   Graag hoor ik van u welke halve waarheden verteld worden!

   Reageren
 3. Rick

  Ik vind dat de nieuwe Zalmhaven toren er moet komen gewoon lekker hoog zoals nu aangeven. Het moet maar eens afgelopen zijn met al dat tegen stemmen. Eerst Schmidt Zeevis eruit jagen terwijl de woningen in de hoge heren en daarnaast er zijn gebouwd terwijl Schmidt Zeevis er al stond. Dat is Hypocriet gedrag. Ik noem de Nieuwe Toren een waarde vermeerdering en alle mensen die tegen zijn een waardevermindering. Ga in een dorp wonen met laagbouw. Laat Rotterdam groot hoog en mooi worden.

  Reageren
  1. Paul

   Wat een onzin. De bewoners zouden Vishandel Schmidt hebben weggejaagd? Volkomen onjuist. De omwonenden vinden het vertrek van Schmidt juist een verarming van de wijk. Het vertrek van Schmidt heeft heel andere oorzaken. Het weren van zwaar vrachtverkeer uit het centrum door gemeentebeleid is de voornaamste reden van het vertrek van Schmidt. Daarnaast de parkeerproblemen, waardoor het wagenpark van Schmidt voor een groot gedeelte aan de Parkkade moest worden ondergebracht. Ook het parkeren van medewerkers werd steeds moeilijker. De logistieke kosten van het bedrijf werden door de binnenstadlocatie steeds meer nadelig beinvloed. Oriënteer je tevoren beter voor je allerlei aantoonbare onzin gaat schrijven. “Gewoon lekker hoog” is daarnaast een weinig overtuigend argument om een hele wijk te ontwrichten.

   Reageren
 4. kim

  Ik heb liever een toren van 300 meter steeds die 100 meter torentjes.

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *