Planning Besluitvorming

Nu de Planhoorzitting van de subcommissie bestemmingsplannen geweest is, is de planning van de vervolgstappen bekend gemaakt. Op 29 juni, om 09.30 ’s ochtends, wordt het ontwerpbestemmingsplan behandeld in de Commissie BWB.  Daarna wordt het plan voor finale besluitvorming besproken in de Rotterdamse gemeenteraad op 8 september. Dan duurt de bestemmingsplan procedure al weer anderhalf jaar.. 

U kunt op 29 juni inspreken in de commissie BWB als u zich van te voren aanmeldt. Wij roepen u op dit vooral te doen! Het aanmelden voor inspreken doet u als volgt:

De volgende spelregels voor inspreken staan op de gemeentelijke website

“Inspreken in een commissievergadering
Wanneer u wilt inspreken over onderwerpen die op de agenda staan, kunt u zich tot twee werkdagen voor de vergadering aanmelden bij de secretaris van de commissie. De vragen komen dan aan bod tijdens de behandeling van het desbetreffende agendapunt.  Aanmelden kan telefonisch via (010) 267 34 00 of via e-mail info@griffie.rotterdam.nl.

Een aantal tips
Geef duidelijk aan waarover u het woord voert en eventueel waarom u het ergens mee eens of oneens bent. Som bezwaren, oplossingen of alternatieven op. Als u mede namens een aantal anderen spreekt, vertel dan wie dit zijn. Desnoods kunt u dit ondersteunen met een handtekeningenlijst. Zet uw verhaal op papier, met vermelding van uw contactgegevens. Stuur deze informatie tijdig naar de commissiesecretaris, zodat die de commissie alvast kan informeren. “

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *