Oproep: lever bijdrage aan procedure

kol-zakBeste Zalmhaven2030 volgers.  Zoals u weet heeft de gemeenteraad het ontwerpbestemmingsplan “Gedempte Zalmhaven” aangenomen.  De stichting BIS/Actiegroep2030 heeft daarom een advocaat geselecteerd en hem gevraagd voor ons in beroep te gaan tegen dit bestemmingsplan. Graag willen wij de krachten van alle gelijkgestemden bundelen in deze procedure, zodat we een maximum inspanning kunnen leveren. Zo zullen we extra onderzoeken laten uitvoeren om die van de projectontwikkelaar te kunnen weerleggen.

De opdracht die we aan de advocaat meegeven is het bestemmingsplan te verwerpen, dan wel de omvang van het plan te verminderen, waardoor de overlast voor de wijk geringer wordt.

Op dit moment hebben bewoners uit de appartementencomplexen: Gedempte Zalmhaven, Hoge Heren, Hoge Erasmus en Havenbaron al 14.000 euro  bijeengebracht. We willen echter 20.000 euro verzamelen. De geschonken bedragen lopen op van 100 tot 1000 euro.

Wilt u ons financieel steunen, laat dit dan per email weten aan onze secretaris, de heer Louw Feenstra, email: info@zalmhaven2030.nl   U kunt ook het bedrag direct overmaken op de rekening van stichting BIS: NL42 INGB 0004 8119 19

Heeft u ook een zienswijze ingediend en wilt u ons beroepschrift mede ondertekenen, laat ons dat dan ook weten.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *